Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

InnerWisdom | Logo
Login

Over Ons

De Wijsheid achter InnerWisdom

Ontmoet Het Team

Ontmoet ons team: een getalenteerde groep individuen die zich inzetten om u te begeleiden op uw reis naar groei en welzijn. Samen delen we een passie voor het inspireren van anderen en het bouwen aan een positieve, ondersteunende gemeenschap.

Marianne Bartels

Marianne Bartels

Co-founder, CEO

Marianne Bartels is coach, trainer en medeoprichter van InnerWisdom. Haar toewijding aan persoonlijke groei en het helpen van anderen komt voort uit meer dan twee decennia ervaring in de bedrijfswereld. Met een breed scala aan expertises in onder andere coaching, spiritualiteit en zelfontdekking, leidt ze anderen naar innerlijke wijsheid.

Mia Wiarda

Trainer

Mia Wiarda belichaamt een diepgaande verbondenheid met spirituele groei en het begeleiden van anderen op hun reis naar innerlijke wijsheid. Met een geest vol compassie en een hart gericht op dienstbaarheid, nodigt ze anderen uit om hun eigen spirituele potentieel te omarmen.


Adrian

Adrian van Iersel

Co-founder, CMO

Adrian is trainer, coach en medeoprichter van InnerWisdom. Adrian is toegewijd aan het verwerven en verweven van oude wijsheden in het moderne leven. Spiritualiteit, een van de pijlers van holistische gezondheid, wordt vaak vergeten in de moderne wereld. Met InnerWisdom streeft hij ernaar deze essentie opnieuw te belichten.

Daphne Van Der Heiden

Coach

Coach Daphne belichaamt een diepe toewijding aan persoonlijke groei en begeleiding, met een spirituele benadering die anderen inspireert. Met compassie en inzicht nodigt ze uit tot zelfreflectie en empowerment, waarbij ze anderen aanmoedigt om hun authentieke pad te ontdekken.

Gelukkig zijn | InnerWisdom
Mediteren | InnerWisdom
Ontspannen | InnerWisdom