Even wat over ons...

Ben je benieuwd wie er achter InnerWisdom zit en wat onze misie is? Je leest het op deze pagina!

Missie & Visie

 Eigenlijk leven we in twee werelden tegelijk. De buiten- en de binnenwereld. Op school leerden we 'alles'  over de buitenwereld. InnerWisdom helpt je op je binnenwereld te ontwikkelen. Jouw innerlijke wijsheid ofwel je Inner Wisdom.

Doel
We willen een community zijn waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, inspireren en van elkaar kunnen leren. We creëren een vruchtbare omgeving voor groei door het aanbieden van trainingen, meditaties, cursussen, reizen die mensen helpen, inspireren en motiveren om hun innerlijke kracht te herontdekken en te ontwikkelen

Middelen

Innerlijke Wijsheid of Inner Wisdom helpt mensen  om moeiteloos te leven in overgave en acceptatie van zichzelf en anderen. Leven met een gevoel van plezier, vreugde, vriendschap en authenticiteit. We zoeken daarbij nadrukkelijk de samenwerking met andere die willen bijdragen in die ontwikkeling.

Resultaat

Dit leidt tot een diepere verbinding met zichzelf en anderen, waardoor relaties en interacties worden versterkt en mensen in staat zijn om meer vreugde en vervulling in hun leven te vinden.

Visie

Onze visie is bij te kunnen dragen aan een wereld waarin mensen in harmonie en balans met zichzelf en hun omgeving leven.null
InnerWisdom Spirituality


null

Marianne Bartels

Marianne heeft een indrukwekkende loopbaan als coach, voornamelijk in het bedrijfsleven, van ruim 20 jaar. Toen zij begon was de rol van een coach nog niet algemeen bekend. Zij heeft duizenden cliënten geholpen bij diverse levensuitdagingen.

Haar passie voor trainen, coachen en haar nieuwsgierigheid tot het leren van nieuwe dingen heeft haar gemotiveerd om voortdurend nieuwe vaardigheden en methodieken toe te passen. Er is altijd een opleiding of studie die zij volgt om zich verder te ontwikkelen. (Hbo maatschappelijkerk, toegepaste psychologie, counseling, familieopstellingen, spiritueel therapeut, reiki, magnetiseren, gevorderd yogdocente etc. )

Spiritualiteit is altijd belangrijk voor haar geweest, alles is voor haar energie. De vanzelfsprekendheid waarin de natuur los laat en weer opnieuw tot bloei komt is voor haar een signaal dat wij als mens teveel weg zijn van onze oorspronkelijke natuur. Het hervinden van onze natuurlijke flow is dan ook haar kern van haar visie op coaching. 

 Het oprichten van InnerWisdom,was al een lang gekoesterde wens die nu samen met collega Adrian tot uiting is gekomen. Zij heeft in haar jonge jaren een besluit in zichzelf genomen om zichzelf zoveel mogelijk vrij te maken van overtruigien en aannames en zodoende het echte zelf weer te mogen voelen. Zij heeft dit als een intensieve maar ook mooie weg ervaren, en het heeft haar veel gebracht. 

Met de school For Inner WISDOM, hoopt zij veel kennis in de wereld te zetten die zoveel mogelijk mensen helpt om een goede staat van zijn te krijgen en te houden. NIet alleen door eigen kennis maar ook anderen te supporten hun kennis via de School For Inner Wisdom te delen met mensen die daar interesse in hebben.  Mensen die net als zij, het leven als een reis zien, een reis van "zelf"ontdekking naar InnerWisdom

null

Adrian van Iersel

Adrian heeft duizenden deelnemers als corporate trainer geholpen om beter om te gaan met klanten en elkaar door middel van trainingen op het gebied van communicatie, teamwork, leiderschap, verkoop en andere belangrijke vaardigheden op professioneel gebied. Nadat zijn partner werd gediagnosticeerd met een levensbedreigende ziekte, raakte Adrian meer geïnteresseerd in de rol van mentale en spirituele gezondheid bij algeheel welzijn. 

Het besef name toe dat we allemaal energetische wezens zijn met een diep verlangen om onze ziel te ontdekken en de praktische aspecten van spiritualiteit te verkennen. 

Dit inzicht stimuleerde Adrian om met InnerWisdom te starten, een community die zich richt op het helpen van mensen bij hun reis naar een betere mentale en spirituele gezondheid. Door middel van persoonlijke coaching, transformerende workshops en gerichte trainingsprogramma's, stelt InnerWisdom individuen in staat om een dieper begrip van zichzelf en hun persoonlijke ontwikkeling te krijgen. 

Onze missie is om mensen te begeleiden op een reis van zelfontdekking en hen te helpen hun innerlijke wijsheid aan te boren om alle aspecten van hun leven te verbeteren, inclusief werk, relaties en persoonlijke groei. We zijn toegewijd aan het inspireren en ondersteunen van onze klanten terwijl ze op weg gaan naar een gezonder, meer vervullend leven.

null
null
null