19 april 2023 
5 min. leestijd

Vraag jij je weleens af, hoe kom ik hier terecht?

Vraag jij je regelmatig af: Hoe kom ik hier terecht?

Het leven kan soms erg uitdagend zijn en soms kan je jezelf afvragen hoe kom ik in hemelsnaam in deze situatie terecht?  Het is normaal om af en toe het gevoel te hebben dat je de controle verliest, maar het is ook fijn als je weet hoe je dan ook weer je kracht hervind en niet elke keer dezelfde "fouten" maakt! 

Reflecteren 

Door te reflecteren en terug te kijken naar je leven, kun je steeds meer ontdekken wie je echt bent en wat je werkelijk wilt in het leven. Het is belangrijk om jezelf af te vragen wat jouw rode draad is in het leven en wat jouw doelen en ambities zijn. Reflectie helpt je om te ontdekken wat jouw innerlijke wijsheid is.

Ontdek wie jij bent!

Wij hebben een training ontwikkeld die je helpt mee inzicht te krijgen in jezelf en tevens een dieper begrip voor jezelf te krijgen. Het terugkijken op je leven zonder te verdwalen in het verleden, maar wel  onderzoeken wat de rode draad is en die maakt dat je ongewild elke keer in dezelfde soort situaties belandt. 

Het gaat hier eigenlijk om het oerprincipe dat we willen vluchten voor waar we bang voor zijn. We vluchten, bevriezen of vechten. Het ervaren van je eigen pijnpunten kan moeilijk zijn, maar het is belangrijk om deze emoties en gedachten onder ogen te zien. Vaak komen we juist door het willen ontwijken van onze pijnpunten, (onze gekwetsheden, onze diepe onvertuigingen over onszelf) zowel prive als op werk in gelijksoortige situaties terecht. We hebben het vaak niet door, dat we zelf een groot aandeel hebben in de situaties die we lijken aan te trekken in het leven. De weg naar meer Inner WISDOM is ook het onderzoeken wat je meedragen en wat je belemmerd om helemaal je potentieel te kunnen benutten. 

Hoe om te gaan met "onprettige" gevoelens! 

Door te leren omgaan met gevoelens, gevoelens die minder prettig zijn en waarvoor we vaak wegrennen of die we negeren, kun je ze beter begrijpen en uiteindelijk accepteren. Dit kan leiden tot een groter gevoel van zelfacceptatie en een beter begrip van wie je echt bent. Door meer zelfacceptatie zal je minder strijden in het leven en daardoor ook betere keuzes maken. 

Het klinkt heel makkelijk, en dat is het ook! Geloof het of niet, als je eenmaal door hebt hoe het werkt, hoe het voor jou werkt of juist niet werkt , dan kan je de manier van reflecteren en met gevoelens ervaren toepassen  op veel situaties in het leven. 

Het maakt dus niet dat je nooit meer in een ongewenste situatie terecht komt, want we hebben meer dan een "blinde vlek" "onbewuste overtuiging" die ons meeneemt naar lastige maar oh zo leerzame situaties.  Maar door inzichten, handvatten, bewustwording, stilte en rust in je hoofd, krijgt alleen meer tools om te groeien en te leren. 

Training " ontdek wie je bent" !

Het ontdekken van wie je echt bent, is een belangrijk onderdeel van het leven. Daarom geeft deze training een basis die je kunt gebruiken om door te groeien en je zowel persoonlijk als spiritueel te ontwikkelen. Je kunt de verbanden zien tussen jouw heden en verleden. Je maakt een start met reflecteren en mediteren en hoe te gebruiken in jou groei. Daarnaast maak je gedurende de training gebruik van de community waar je met geljkgestemde mensen kunt sparren, reflecteren, vragen stellen, delen over wat je beroerd etc. Gedurende training krijg je 2 coachingsgesprekken waarbij je alle vragen kan stellen die te maken hebben met jou vraag over "hoe kom ik hier terecht" oftewel jouw rode draad in het leven.

Wil jij meedoen met deze cursus? Wacht dan niet te lang, want omdat we de School For Inner Wisdom recentelijk geopend hebben is deze training met mooie bonus cadeau's nu voor € 49,50 te krijgen.  Je kunt je hier aanmelden op "Ontdek Wie Je Bent'!Over de schrijver
Marianne heeft een indrukwekkende loopbaan als coach, voornamelijk in het bedrijfsleven, van ruim 20 jaar. Toen zij begon was de rol van een coach nog niet algemeen bekend. Zij heeft duizenden cliënten geholpen bij diverse levensuitdagingen. Marianne Bartels. Haar passie voor trainen, coachen en haar nieuwsgierigheid tot het leren van nieuwe dingen heeft haar gemotiveerd om voortdurend nieuwe vaardigheden en methodieken toe te passen. Er is altijd wel een opleiding of studie die zij volgt om zich verder te ontwikkelen. (Hbo maatschappelijk werk, toegepaste psychologie, counseling, familieopstellingen, spiritueel therapeut, reiki, magnetiseren, gevorderd yoga docente etc. ) Spiritualiteit is altijd belangrijk voor haar geweest, alles is voor haar energie. De vanzelfsprekendheid waarin de natuur los laat en weer opnieuw tot bloei komt is voor haar een signaal dat wij als mens teveel weg zijn van onze oorspronkelijke natuur. Het hervinden van onze natuurlijke flow is dan ook haar kern van haar visie op coaching. Het oprichten van InnerWisdom, was al een lang gekoesterde wens die nu samen met collega Adrian tot uiting is gekomen. Zij heeft in haar jonge jaren een besluit in zichzelf genomen om zichzelf zoveel mogelijk vrij te maken van overtuigien en aannames en zodoende het echte zelf weer te mogen voelen. Zij heeft dit als een intensieve maar ook mooie weg ervaren, en het heeft haar veel gebracht. Met de school For Inner WISDOM, hoopt zij veel kennis in de wereld te zetten die zoveel mogelijk mensen helpt om een goede staat van zijn te krijgen en te houden. NIet alleen door eigen kennis maar ook anderen te supporten hun kennis via de School For Inner Wisdom te delen met mensen die daar interesse in hebben. Mensen die net als zij, het leven als een reis zien, een reis van "zelf"ontdekking naar InnerWisdom.
Reactie plaatsen