Ontdek wie jij echt bent!

 Als je ooit de vraag hebt gesteld 'Wie ben ik nu eigenlijk ?' dan is het tijd om de antwoorden te vinden. Doe mee met onze cursus!"


(wacht niet langer, en begin vandaag met je transformatiereis naar je echte zelf)

Soms kijk je in de spiegel en dan vraag je je af, hoe ben ik in godsnaam hier terecht gekomen?

Je staat midden in het leven, gezin met jonge kinderen...

En opeens realiseer je dat je ergens jezelf bent kwijt geraakt.Je wilt wel iets aan doen maar je weet niet hoe!
Martin

Je zit al een tijd in een baan die jouw geen energie geeft.....

Je wilt alt zo lang weten waarom je hier op aarde bent, wat is jouw doel van het leven? Maar je weet niet hoe je jouw reist moet starten.

Je hebt niet echt geluk in de liefde, je maakt elke keer de verkeerde keuzes.......

Je wilt wel anders, maar om de een of andere reden maak je elke keer de verkeerde keuzes.

Marianne Bartels, bedenker en coach van de training 'Wie Ben Jij?'

Herken je de impact van jouw vroege ervaringen op je leven? Als kind kan je sommige situaties, uitspraken zo opvatten en ervaren dat er een klein trauma ontstaat. Binnen in je eigen belevingswereld. En onbewust trekken we dan een conclusie, van “het niet waard te zijn om geliefd of succesvol te zijn”

Deze diepgewortelde overtuigingen hebben invloed gehad op alle aspecten van je leven.

In mijn geval leidde het tot onzekerheid en een gevoel van niet goed genoeg zijn, wat weer van invloed was op mijn partnerkeuze en andere beslissingen. Ik verloor mijn ware zelf en paste me aan om erbij te horen, om het gevoel te hebben dat ik het waard was!


Maar ik besloot dat het tijd was om te ontdekken wie ik werkelijk was en om mezelf gelukkig te maken. Ik begon aan een reis van zelfonderzoek en therapie. In lichaamsgerichte therapie leerde ik mijn innerlijke gevoelens te uiten. Ik volgde talloze opleidingen waarin ik niet alleen veel leerde over mijzelf, maar ook leerde om grenzen te stellen, "nee" te zeggen en te durven voelen zonder angst voor de pijn die het met zich mee kan brengen. Het is een proces om je ware zelf te leren kennen, om authentiek te zijn en minder afhankelijk te zijn van erkenning van de buitenwereld. Inmiddels ben ik 20 jaar coach en heb ik duizenden mensen begeleidt naar een moeiteloos leven. Geef me je verhaal, en samen komen we dichter bij jouw pijn en de oplossing.


Het wordt steeds duidelijker dat we allemaal zijn opgegroeid in een cultuur waarin we geleerd hebben dat onze gevoelens en behoeften niet juist zijn. Het zijn geen bewuste fouten van onze opvoeders, maar het begint al op jonge leeftijd. We horen vaak dat we een baby moeten laten huilen, anders zal hij/zij ons elke dag wakker houden. We ontkennen de behoeften van een pasgeborene. Als een peuter zegt dat hij het eten niet lekker vindt, vertellen we hem vaak dat het gewoon lekker is en dat hij alles moet leren eten... Het kind leert dat zijn gevoel niet juist is... Best bijzonder, toch? Onbewust veroorzaken we kleine trauma's die later problemen kunnen veroorzaken omdat we ver verwijderd zijn van ons ware zelf.


Onbewust zoeken we nog steeds naar vervulling van de natuurlijke behoeften die we als kind niet hebben gekregen. Maar laten we niet wijzen naar onze opvoeders, het is gewoon wat we allemaal hebben geleerd en waar we ons niet bewust van zijn.

De onderliggende pijn die we ervaren is de angst om niet erkend, gehoord, gezien of geaccepteerd te worden. We zijn bang om niet bij de groep te horen, bang om te verliezen, bang om afgewezen te worden.

Als je dus op zoek gaat naar jouw diepgewortelde overtuigingen en drijfveren, zul je inzicht krijgen in jezelf en bewustere keuzes kunnen maken. Niet langer gedreven door angst om bijvoorbeeld afgewezen te worden, maar puur en alleen omdat jij dat wilt. Het kost tijd, onderzoek en investering in jezelf. En ik wil je graag helpen bij deze bijzondere reis. Ik begrijp hoe het voelt en ik ben zelf gegroeid door dit proces, wat me heeft geleid naar een leven van moeiteloosheid.

Samen kunnen we ontdekken welke diepgewortelde overtuigingen jou belemmeren en welke behoeften onvervuld zijn gebleven. Ik zal je begeleiden bij het verkrijgen van inzicht in jezelf, het helen van oude wonden en het herstellen van je ware zelf. We zullen werken aan het ontwikkelen van een sterk gevoel van eigenwaarde, het vinden van jouw unieke stem en het creëren van een leven dat in lijn is met jouw diepste verlangens.

Laat de pijn en ongemakkelijkheid plaatsmaken voor innerlijke vrede, vreugde en vervulling. Door jezelf te leren kennen, kun je een leven leiden dat authentiek is en waarin je jezelf volledig kunt omarmen. Samen zullen we werken aan het loslaten van belemmerende patronen en het ontwikkelen van gezonde relaties, zowel persoonlijk als professioneel.

Klaar om jouw innerlijke kracht te herontdekken en een leven te leiden dat in lijn is met jouw ware zelf? Schrijf je dan nu in voor onze cursus 'Wie ben jij?' en laat mij je gids zijn op deze transformerende reis. Samen zullen we jouw pijn omzetten in groei, jouw onzekerheid in zelfvertrouwen en jouw zoektocht naar erkenning in een leven vol vervulling en authenticiteit. Het is tijd om jezelf te bevrijden en te stralen als de prachtige persoon die je bent.

Je wilt op een hele toegankelijke manier kennis maken met jouw inner wisdom en ontdekken hoe jij ook leert wie jij bent, hoe je betere keuzes kan gaan maken en dat je bewust wordt van de overtuigingen die dit alles tegenhoudt.

Voel je je losgekoppeld van jezelf, moe en ongelukkig? Heb je onverklaarbare pijntjes, een lage energie en zit je niet lekker in je vel?

Wat als ik je nu vertel dat onze ontdekkingsreis naar jezelf een diepgaande en transformatieve cursus  is die je in staat stelt om jezelf te begrijpen, je unieke talenten en passies te (her)ontdekken en een pad te creëren dat je leven meer zin geeft.


Dit is namelijk mogelijk. Klinkt te mooi om waar te zijn?

Blijf lezen. Want ik laat je precies zien hoe jij dit kunt realiseren.

Ontdek je ware zelf 

Ontdek je ware zelf en leer hoe je meer in lijn kunt komen met wie je bent met onze cursus "Wie Ben Jij".

Door zelfreflectie, oefeningen en interactie met anderen, krijg je dieper inzicht in je persoonlijkheid, talenten en dromen.

Deze cursus is geschikt voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en op zoek is naar persoonlijke groei en meer zelfvertrouwen.

Meld je vandaag nog aan en ontdek de kracht van zelfkennis!

Spiritualiteit met beiden benen op de grond

We geloven niet in toeval, alles is energie en er is veel meer tussen hemel en aarde. Maar wat je leert moet toepasbaar zijn in je dagelijkse leven. Je bent geen monnick die op een berg elke dag kan gaan zitten mediteren

Je bent al goed zoals je bent

Je hoeft niets te veranderen, alles heb je namelijk al. Dat zit in je, dat is jouw hogere zelf. Je mag er alleen wat vaker contact mee maken. Daar gaan we mee oefenen.

Geschikt voor iedereen

De cursus is echt geschikt voor iedereen. We willen wel duidelijk aangeven dat het contact maken met je inner wisdom een proces is die tijd, inspanning, goede teachers en vooral veel moed kost.

Onze ontdekkingsreis naar jezelf is een diepgaande en transformatieve cursus die je in staat stelt om jezelf te begrijpen, je unieke talenten en passies te ontdekken en een pad te creëren dat je leven meer zin geeft.

De cursus omvat:

 • Drie begeleide meditaties die je helpen om je verleden, je kwaliteiten en je ideale toekomst te verkennen en te visualiseren.
 •  Twee Coaching sessies waarin je leert hoe je deze inzichten kunt toepassen in je dagelijks leven en hoe je een actieplan kunt maken om je doelen te bereiken.
 • Toegang tot onze online community waar je in contact kunt komen met andere deelnemers, inspiratie kunt delen en vragen kunt stellen aan onze coach.

Inmiddels hebben we 1000+ gelukkige mensen, zoals hen:

"Marianne is betrokken en zij heeft mij heeft geholpen het beste uit mijzelf te halen. Haar kennis over persoonlijk leiderschap en de oefeningen die ze geeft om dat te ontwikkelen, zijn waardevol om op een professionele manier vanuit je eigen kracht te leren werken. Met haar warme manier van contact leggen, kon ze mij snel het gevoel geven dat het veilig is om open te zijn."
Myriel

Den Haag 

"Al na het eerste gesprek met Marianne, had ik het gevoel de juiste stap te hebben gezet.
Ze wist door te dringen tot de kern van mijn persoon. Wat mij beweegt en wat mijn handelen en keuzes met mij doen!
Door haar rustige houding en groot inlevingsvermogen tijdens haar begeleiding, ben ik nu in staat de voor mij juiste keuzes te maken.“

Arno
Schiedam

"Ik heb veel over mezelf geleerd tijdens de sessies met Marianne.
Erg waardevol en inzichten gekregen waar ik ook absoluut op de lange termijn iets aan heb."
Rianne van R.

Rotterdam

Jouw reis naar het contact met je inner wisdom start met...

1. De juiste mindset

Als je een cursus doet over wie je bent, is het belangrijk om je mindset te veranderen. Je wordt je bewust van je overtuigingen en gedachten over jezelf en je omgeving. Door je mindset te veranderen, kun je je bewust worden van je waarden, doelen en prioriteiten, zodat je een sterker zelfbewustzijn kunt ontwikkelen.


2. Focus op jezelf

Als je jezelf aan het ontdekken bent, is het belangrijk om je focus te richten op datgene waar je energie en aandacht aan wilt geven. Je kunt je richten op je waarden, doelen en talenten, en op het ontdekken van wat je drijft. Bovendien kun je je focus ook richten op het verbeteren van je kwaliteiten, het creëren van nieuwe mogelijkheden voor jezelf en het leggen van verbindingen met anderen. Door je focus te richten op datgene waar je energie en aandacht aan wilt geven, kun je je eigenwaarde versterken en je bewustzijn vergroten.

3. Jezelf openstellen

Om eerlijk aan zelfreflectie te doen, heb je moed nodig omdat je je kwetsbaar op moet stellen. Je moet je openstellen voor het onder ogen zien van onbekende gebieden in je gedachten en gevoelens, waarbij je je voor ogen houdt dat je verantwoordelijk bent voor de resultaten van je reflectie. Door eerlijk te reflecteren kun je je innerlijke wijsheid ontdekken, waardoor je in staat bent om bewuster keuzes te maken en positieve veranderingen teweeg te brengen in je leven.

4. Het de tijd geven

.Het ontwikkelen van persoonlijke groei en contact krijgen met je innerlijke wijsheid kost tijd omdat het een proces is waarbij je jezelf steeds beter leert kennen. Je moet je openstellen voor nieuwe ervaringen en kennis, en je kunt tijd nodig hebben om te leren hoe je je gevoelens kunt uiten en hoe je conflicten kunt oplossen. Het is ook een proces waarbij je bewust moet worden van je waarden, doelen en prioriteiten, zodat je een sterker zelfbewustzijn kunt ontwikkelen. Door deze tijd te investeren, kun je jezelf beter leren kennen en jezelf meer in evenwicht brengen.

Inmiddels hebben we 1000+ gelukkige en stressvrije mensen, zoals hen:

"Min doel was meer zelfvertrouwen en daadkracht te ontwikkelen waardoor ik zowel prive als werk gerelateerd betere keuzes zou kunnen maken.

We hadden gesprekken maar ook huiswerkopdrachten die ik in mijn dagelijkse leven kon uitvoeren.

Ik heb in deze periode veel over mijzelf geleerd en dat was ook zichtbaar voor mijn partner en leidinggevende."

Rik Vlaardingen

Rik Vlaardingen

"Ik ben altijd iemand geweest die zei: ‘coaching is  niks voor mij, ik los het zelf wel op’. Maar dan ineens kom je op het punt dat je weet dat je hulp nodig hebt.

En wat ben ik blij dat ik een traject met Marianne ben gaan doen. Marianne straalt een bepaalde rust en betrokkenheid uit die mij heel goed deed. We zijn begonnen in het verleden en hebben daarna een bruggetje gemaakt naar het nu.

Het werd me zo duidelijk waarom ik op een bepaalde manier reageerde in situaties. De vragen die Marianne hierover stelde waren echt eye openeners.

Dit traject heeft me veel duidelijkheid gegeven en Marianne heeft mij de handvatten gegeven om met bepaalde valkuilen om te gaan., bedankt" Loes

Loes

Schiedam

"Doordat Marianne mij op een geduldige, warme en vooral eerlijke manier steeds een spiegel voorhield, gebeurde er iets magisch: ik laat me niet meer van de wijs brengen in stressvolle situaties, mijn vertrouwen in mezelf en in de toekomst is terug en mij slaapproblemen zijn weg. Mijn hele omgeving lijkt vriendelijker! Ik ben Marianne enorm dankbaar" Sophie V Den Haag 

Sophie Den Haag 

Door deel te nemen aan de cursus "Wie Ben Jij" zul je:

 • Een dieper inzicht krijgen in je persoonlijkheid, talenten en dromen.
 • Meer zelfvertrouwen ontwikkelen en beter kunnen navigeren in de wereld om je heen.
 • Meer in lijn komen met je ware zelf en beter begrijpen wat je echt wilt en nodig hebt.
 • Meer voldoening en geluk ervaren in je persoonlijke en professionele leven.
 • Tools en strategieën leren om jezelf beter te managen en te leiden in de richting van je doelen.
 • Een community van gelijkgestemde mensen ontmoeten die op zoek zijn naar persoonlijke groei en zelfontdekking.
Totale waarde: 514 EUR
Vandaag slechts: € 49,95

Ga mee op reis en ontdek meer van je zelf!

Het is tijd dat je beter weet wie je bent , wat je wilt en hoe jij regisseur wordt van jouw eigen leven. Het is nog nooit zo dichtbij en tastbaar voor je geweest als nu. Grijp je kans en neem nu die stap! Leer in een korte tijd hoe jouw leven meer in balans kan komen, hoe je met je zelf leert om gaan als met je beste vriend.  Of je nu start of al langer onderweg bent met je persoonlijke ontwikkeling, dit mag je niet missen!

DIT IS WAT JE KRIJGT: 

 • De cursus "Ontdek wie je bent"!  ( waarde 197 EUR)
 • Gedurende de Cursus krijg je gratis toegang tot de "prive community" van de School For Inner Wisdom en maak gebruik van  de kennis van gelijkgestemde mensen!   (waarde 35 Euro)
 • 2 online coachingssessie met Marianne, je kan al je vragen stellen! (waarde 150 euro) BONUS:
 • Een aanvullende meditatie over So Ham (Sanskriet voor die wie jij bent) (35 EUR)
 • Een mooie bijpassende mantramuzieklijst So Ham
 • Waardevolle korte cursus met tips om beter te kunnen mediteren met een bodyscan meditatie (waarde 97 EUR)

Na de cursus weet je alles over... 

Hoe je inzichten kunt gebruiken en je dromen waar maakt

Het realiseren van je dromen kan een uitdagend proces zijn, maar het is zeker mogelijk met de juiste aanpak en motivatie. Je leert de stappen die die je kunt nemen om je dromen waar te maken. Je zal de motivatie en inspiratie van de community ervaren om je dromen ook waar te maken. 

With All Your Heart | InnerWisdom

Hoe je meer zelfvertrouwen ontwikkeld

Het ontwikkelen van zelfvertrouwen door zelfkennis en het weten wie je bent, is een belangrijke stap zijn om jezelf beter te begrijpen en je zelfvertrouwen te vergroten. Je krijgt de handvaten zodat je weet hoe je deze ontwikkeling bij jezelf voortdurend activeert. 

Je weet hoe je  het contact met jezelf kan herstellen

Het herstellen van de verbinding en contact met jezelf is een belangrijke stap zijn om je welzijn en levensgeluk te vergroten. Door de training met aandacht te volgen weet je de stappen die je moet ondernemen wanneer je merkt dat je om welke redenen ook het contact met jezelf aan het verliezen bent.

Verbind meer met jouw 'inner wisdom' zonder urenlang te moeten mediteren.

 • "Ontdek de kracht van zelfkennis en leer wie je echt bent met onze cursus 'Wie ben jij?'"
 • "Ben je op zoek naar antwoorden op de vraag 'Wie ben jij?' Onze cursus kan je helpen deze te vinden!"
 • "Wie ben jij? Laat ons je begeleiden op een reis van zelfontdekking en persoonlijke groei."
 • "Als je ooit de vraag hebt gesteld 'Wie ben jij?' dan is het tijd om de antwoorden te vinden. Doe mee met onze cursus!"
 • "Wie ben jij? Ontdek het antwoord op deze levensveranderende vraag en transformeer je leven met onze cursus."
Marianne is in staat in korte tijd met simpele vragen door te dringen tot de kern van de zaak. Het mooie is dat je daarna duidelijk voelt dat er een verlichting komt die je elf teweeg hebt gebracht. Dat is een geweldig resultaat waar ik erg blij mee bent.
Alex van de Sluis

"Marianne is een prettige aimabele vrouw. Ik heb bij haar de workshop “Regisseur van je eigen leven” gevolgd. In 10 lessen word je geleerd het heft weer in eigen handen te nemen. Door middel van allerlei oefeningen krijg je meer grip op jezelf, je leert belemmeringen te herkennen en eraan te werken, weerstand te verhogen zowel geestelijk als lichamelijk en zelfs je gedrag te veranderen. Naast de workshop had ik een keer per week een prive-sessie met Marianne. En ik kan uit ervaring spreken dat Marianne een Uitstekende coach is. Fijne en soms emotionele gesprekken aangevuld met kleine familieopstellingen en oefeningen hebben mij er weer bovenop geholpen en ik kan door met mijn leven. Marianne nogmaals bedankt"

Henno

Maassluis

"Marianne is heel goed in jou steeds weer opnieuw jou te brengen naar je gevoel totdat je het helemaal tot je neemt en het daarmee dan ook oplost. Haar coaching heeft mij weer een stukje van mezelf doen terugvinden waardoor ik anders ben gaan kiezen. Ze heeft me verder geholpen om mijn levenspad daar waar ik was vastgelopen. Daar ben ik haar nog steeds dankbaar voor".

aglaie
Aglaia Fatima v O.

Brielle

Totale waarde: 514 EUR
Vandaag slechts: €49,95

Ga mee op reis en ontdek meer van je zelf!

Het is tijd dat je beter weet wie je bent , wat je wilt en hoe jij regisseur wordt van jouw eigen leven. Het is nog nooit zo dichtbij en tastbaar voor je geweest als nu. Grijp je kans en neem nu die stap! Leer in een korte tijd hoe jouw leven meer in balans kan komen, hoe je met je zelf leert om gaan als met je beste vriend.  Of je nu start of al langer onderweg bent met je persoonlijke ontwikkeling, dit mag je niet missen!

DIT IS WAT JE KRIJGT: 

 • De cursus "Ontdek wie je bent"!  ( waarde 197 EUR)
 • Gedurende de Cursus krijg je gratis toegang tot de "prive community" van de School For Inner Wisdom en maak gebruik van  de kennis van gelijkgestemde mensen!   (waarde 35 Euro)
 • 2 online coachingssessie met Marianne, je kan al je vragen stellen! (waarde 150 euro) BONUS:
 • Een aanvullende meditatie over So Ham (Sanskriet voor die wie jij bent) (35 EUR)
 • Een mooie bijpassende mantramuzieklijst So Ham
 • Waardevolle korte cursus met tips om beter te kunnen mediteren met een bodyscan meditatie (waarde 97 EUR)

Zet vandaag jouw eerste stap naar meer InnerWisdom.

Klik hieronder om direct toegang te krijgen.