Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Ontdek Wie Jij  Ècht Bent!

Als je ooit de vraag hebt gesteld 'Wie ben ik nu eigenlijk ?' dan is het tijd om de antwoorden te vinden. Doe mee met onze cursus!"

(wacht niet langer, en begin vandaag met je transformatiereis naar je echte zelf)

KRIJG DIRECT TOEGANG VOOR SLECHTS € 495,-
Kogi Mamo

Welkom bij Kogi Spirit

Speciaal voor onze Nederlandse klanten heeft Biedt Kogi Spirit een trainingsprogramma aan, ontwikkeld voor persoonlijke en spirituele groei. Met trots presenteren wij de training 'Ontdek Wie Je bent' die werd ontwikkeld door onze spiritueel trainer & coach Marianne Bartels.

Een Boodschap Van De Maker

Marianne Bartels,
Spiritueel Coach & Trainer

Marianne is een gepassioneerde coach met een diepe spirituele verbinding, die anderen helpt hun Innerlijke Wijsheid te ontdekken en een staat van welzijn te bereiken. Meer over haar verderop op deze pagina.

Mirror

Soms kijk je in de spiegel en dan vraag je je af, hoe ben ik in vredesnaam hier terecht gekomen?

Een ontdekkingsreis naar jezelf

Kogi Spirit - Inner Wisdom

Je staat midden in het leven, gezin met jonge kinderen...

En opeens realiseer je dat je ergens jezelf bent kwijt geraakt.Je hebt het gevoel dat je continu "aan" staat. je hoofd wordt niet meer rustig. Je wilt daar echt iets aan doen, maar je weet niet hoe! Waar moet je beginnen? 

Kogi Spriting - InnerWisdom

Je zit al een tijd in een baan die jouw geen energie geeft.....

Regelmatig kijk je naar andere banen. Je voelt je niet gelukkig. Vaak last van onrust in je lichaam. Afleiding helpt wel, maar als je alleen bent komt de onrust weer terug. Zou een nieuwe baan eigenlijk wel helpen, of zit dat in mij, vraag je je af?

Kogi Spirit InnerWisdom

Je hebt niet echt geluk in de liefde, je maakt elke keer de verkeerde keuzes.......

Op persoonlijk vlak wil het niet echt gaan zoals je wilt. Het lijkt of dat je net niet de juiste partner vindt. Je wilt wel anders, maar om de een of andere reden zit je heel snel in een ingewikkelde relatie. En dat wil je niet meer, maar je weet niet hoe te veranderen. 

Je Ware Zelf En Het Kleine Trauma

Het ontstaan van klein trauma

Marianne Bartels

By Marianne Bartels

Herken je de impact van jouw vroege ervaringen op je leven? Als kind kan je sommige situaties, uitspraken zo opvatten en ervaren dat er een klein trauma ontstaat. Binnen in je eigen belevingswereld. En onbewust trekken we dan een conclusie, van “het niet waard te zijn om geliefd of succesvol te zijn”

Deze diepgewortelde overtuigingen hebben invloed gehad op alle aspecten van je leven.

In mijn geval leidde het tot onzekerheid en een gevoel van niet goed genoeg zijn, wat weer van invloed was op mijn partnerkeuze en andere beslissingen. Ik verloor mijn ware zelf en paste me aan om erbij te horen, om het gevoel te hebben dat ik het waard was!

"Ja" zeggen is alleen waardevol als je ook "Nee" kan zeggen!

Maar ik besloot dat het tijd was om te ontdekken wie ik werkelijk was en om mezelf gelukkig te maken. Ik begon aan een reis van zelfonderzoek en therapie. In lichaamsgerichte therapie leerde ik mijn innerlijke gevoelens te uiten. Ik volgde talloze opleidingen waarin ik niet alleen veel leerde over mijzelf, maar ook leerde om grenzen te stellen, "nee" te zeggen en te durven voelen zonder angst voor de pijn die het met zich mee kan brengen. Het is een proces om je ware zelf te leren kennen, om authentiek te zijn en minder afhankelijk te zijn van erkenning van de buitenwereld. Inmiddels ben ik 20 jaar coach en heb ik duizenden mensen begeleidt naar een moeiteloos leven. Geef me je verhaal, en samen komen we dichter bij jouw pijn en de oplossing.

"We doen het allemaal!"

Het wordt steeds duidelijker dat we allemaal zijn opgegroeid in een cultuur waarin we geleerd hebben dat onze gevoelens en behoeften niet juist zijn. Het zijn geen bewuste fouten van onze opvoeders, maar het begint al op jonge leeftijd. 


Voorbeelden:

 ✔ "we horen vaak dat we een baby moeten laten huilen, anders zal hij/zij ons elke dag wakker houden". We ontkennen de behoeften van een pasgeborene. 

✔"Als een peuter zegt dat hij het eten niet lekker vindt", vertellen we hem vaak dat het gewoon lekker is en dat hij alles moet leren eten... Het kind leert dat zijn gevoel niet juist is... 

✔"Je wordt als jong kind opgenomen in het ziekenhuis" je snapt niet waarom! Het enige wat je voelt is verlaten zijn! Je bent het blijkbaar niet waard om bij je te blijven, om van je te houden. Scheidingen van ouders kunnen ook een "valse" overtuiging of klein trauma veroorzaken.  

✔"Pesten, we denken vaak dat we er vanaf zijn, dat we het vergeten zijn. Maar gepest worden geeft een diepe indruk en verdwijnt niet zomaar. 

Best bijzonder, toch? Onbewust veroorzaken we kleine trauma's die later problemen kunnen veroorzaken omdat we ver verwijderd zijn van ons ware zelf.

Onbewust zoeken we nog steeds naar vervulling van de natuurlijke behoeften die we als kind niet hebben gekregen.

Een ontdekkingsreis naar jezelf

Je wilt op een hele toegankelijke manier kennis maken met jouw inner wisdom en ontdekken hoe jij ook leert wie jij bent, hoe je betere keuzes kan gaan maken en dat je bewust wordt van de overtuigingen die dit alles tegenhoudt.

Kogi Spirit - Inner Wisdom

Spiritualiteit met beiden benen op de grond

Spiritualiteit met beiden benen op de grond. We geloven niet in toeval, alles is energie en er is veel meer tussen hemel en aarde. Wij hopen en vertrouwen erop dat wat je leert ook toepasbaar is in je dagelijkse leven. Je hoeft geen monnik te worden die op een berg elke dag kan gaan zitten mediteren.

Kogi Spriting - InnerWisdom

Je bent al goed zoals je bent

Je hoeft niets te veranderen, je bent al goed zoals je bent. Dat zit in je, dat is jouw hogere zelf.

Je gaat ontdekken dat je gedachten, je gevoel soms een laag over je "ware zelf" legt. Over jou authentieke jij !

Kogi Spirit InnerWisdom

Geschikt voor iedereen

De cursus is echt geschikt voor iedereen. We willen wel duidelijk aangeven dat het contact maken met je inner wisdom een proces is die tijd, inspanning, goede teachers en vooral veel moed kost.

We Gaan Op Zoek Naar De Onderliggende Pijn

De onderliggende pijn die we (bewust of onbewust) nu in ons volwassen leven nog kunnen laten meespelen in onze keuzes, in onze reacties, in onze manier van leven.

 • Basisangsten

 • De angst om niet erkend te worden

 • De angst om niet gehoord te worden

 • De angst om niet geaccepteerd te worden

 • De angst om te verliezen

 • De angst om afgewezen te worden

 • De angst om niet bij de groep te horen

 • De angst om niet goed genoeg te zijn

 • Fear

  Als je dus op zoek gaat naar jouw diepgewortelde overtuigingen en drijfveren, zul je inzicht krijgen in jezelf en bewustere keuzes kunnen maken. Niet langer gedreven door angst om bijvoorbeeld afgewezen te worden, maar puur en alleen omdat jij dat wilt. Het kost tijd, onderzoek en investering in jezelf. En ik wil je graag helpen bij deze bijzondere reis. Ik begrijp hoe het voelt en ik ben zelf gegroeid door dit proces, wat me heeft geleid naar een leven van moeiteloosheid.

 • Overtuigingen

 • Samen kunnen we ontdekken welke diepgewortelde overtuigingen jou belemmeren en welke behoeften onvervuld zijn gebleven. Ik zal je begeleiden bij het verkrijgen van inzicht in jezelf, het helen van oude wonden en het herstellen van je ware zelf. We zullen werken aan het ontwikkelen van een sterk gevoel van eigenwaarde, het vinden van jouw unieke stem en het creëren van een leven dat in lijn is met jouw diepste verlangens.

  Laat de pijn en ongemakkelijkheid plaatsmaken voor innerlijke vrede, vreugde en vervulling. Door jezelf te leren kennen, kun je een leven leiden dat authentiek is en waarin je jezelf volledig kunt omarmen. Samen zullen we werken aan het loslaten van belemmerende patronen en het ontwikkelen van gezonde relaties, zowel persoonlijk als professioneel.

 • Ben jij er klaar voor?

 • Klaar om jouw innerlijke kracht te herontdekken en een leven te leiden dat in lijn is met jouw ware zelf? Schrijf je dan nu in voor onze cursus 'Wie ben jij?' en laat mij je gids zijn op deze transformerende reis. Samen zullen we jouw pijn omzetten in groei, jouw onzekerheid in zelfvertrouwen en jouw zoektocht naar erkenning in een leven vol vervulling en authenticiteit. Het is tijd om jezelf te bevrijden en te stralen als de prachtige persoon die je bent.

  Voel je je losgekoppeld van jezelf, moe en ongelukkig? Heb je onverklaarbare pijntjes, een lage energie en zit je niet lekker in je vel?

  Wat als ik je nu vertel dat onze ontdekkingsreis naar jezelf een diepgaande en transformatieve cursus is die je in staat stelt om jezelf te begrijpen, je unieke talenten en passies te (her)ontdekken en een pad te creëren dat je leven meer zin geeft.

  Dit is namelijk mogelijk. Klinkt te mooi om waar te zijn?

  Blijf lezen. Want ik laat je precies zien hoe jij dit kunt realiseren.

  Krijg Direct Toegang

  Ontdek Je Ware Zelf

  Ontdek je ware zelf en leer hoe je meer in lijn kunt komen met wie je bent met onze cursus "Wie Ben Jij".

  Door visualisaties, zelfreflectie, coaching, oefeningen en interactie met anderen, krijg je dieper inzicht in je persoonlijkheid, talenten en dromen.

  Deze cursus is geschikt voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en op zoek is naar persoonlijke groei en meer zelfvertrouwen en eigenwaarde.

  Meld je vandaag nog aan en ontdek de kracht van zelfkennis!

  • Visualisaties

  • Zelfreflectie

  • Coaching

  • Oefeningen

  • Interactie in de community

  • Healing Sessie Kogi Mamo

  Mirrror On The Wall
  Visualisaties

  De visualisaties zijn een belangrijk hulpmiddel om nieuwe overtuigingen en concepten te integreren in je dagelijks leven.

  Oefeningen

  De oefeningen zorgen ervoor dat de deelnemers de theoretische kennis in de praktijk kunnen brengen en nieuwe vaardigheden kunnen ontwikkelen.

  Zelfreflectie

  Door zelfreflectie kunnen deelnemers hun gedachten, gevoelens en acties onderzoeken, waardoor ze bewuster worden van hun eigen ontwikkelingsproces.

  Community
  Community

  De online community biedt een ruimte voor interactie en delen van ervaringen, waardoor de deelnemers elkaar kunnen ondersteunen en leren van elkaars ervaringen.

  Healing Session
  Healing Session

  De coaching sessie met Kogi Mamo biedt een unieke gelegenheid om te groeien en te helpen door zijn diepgaande kennis en ervaring als healer.

  Coaching

  Tijdens de coaching sessie met Marianne krijgen de deelnemers individuele begeleiding om persoonlijke uitdagingen aan te pakken en hun leerproces te verdiepen.

  De onderliggende pijn die we (bewust of onbewust) nu in ons volwassen leven nog kunnen laten meespelen in onze keuzes, in onze reacties, in onze manier van leven.

  Inmiddels hebben we 1000+ gelukkige mensen, zoals deze...

  Myriel - Den Haag

  Marianne is betrokken en zij heeft mij heeft geholpen het beste uit mijzelf te halen. Haar kennis over persoonlijk leiderschap en de oefeningen die ze geeft om dat te ontwikkelen, zijn waardevol om op een professionele manier vanuit je eigen kracht te leren werken. Met haar warme manier van contact leggen, kon ze mij snel het gevoel geven dat het veilig is om open te zijn."

  Myriel

  Den Haag

  Aro - Schiedam

  "Al na het eerste gesprek met Marianne, had ik het gevoel de juiste stap te hebben gezet.Ze wist door te dringen tot de kern van mijn persoon. Wat mij beweegt en wat mijn handelen en keuzes met mij doen!Door haar rustige houding en groot inlevingsvermogen tijdens haar begeleiding, ben ik nu in staat de voor mij juiste keuzes te maken.“

  Arno

  Schiedam

  Rianne | Rotterdam

  "Ik heb veel over mezelf geleerd tijdens de sessies met Marianne.Erg waardevol en inzichten gekregen waar ik ook absoluut op de lange termijn iets aan heb."

  Wanneer je jezelf wilt leren kennen en `echt iets wilt om door je eigen barrieres heen te breken, dan kan ik deze training van Marianne van harte aanbevelen.

  Rianne

  Rotterdam

  Wat ga je leren tijdens deze reis...

  Onze ontdekkingsreis naar jezelf is een diepgaande en transformatieve cursus die je in staat stelt om jezelf te begrijpen, doordat je leert kijken naar jouw niet vervulde behoeften. Hoe deze invloed hebben op jouw huidige leven en waardoor je ongemerkt telkens weer dezelfde situaties aantrekt in je leven.

  Als je dit doorhebt is er meer ruimte voor een toekomst die je zelf creert. Je schrijft een nieuw script met jouw je unieke talenten en passies.

 • De cursus omvat:

 • Je leert welke overtuigingen je hebt meegenomen naar het Nu, zonder dat je dat misschien weet, die ervoor zorgdragen onbewust dezelfde keuzes maakt. Je zal in deze reis ontdekken vanuit welke (onvervulde) behoeften jij je keuzes (hebt) (ge)maakt.

 • Je leert de fases van Innerlijk kind werk, bewust worden en erkennen, helen en vergeven

 • Je krijgt ook meer bewustwording en inzicht in jouw kwaliteiten, die je misschien onbewust laat liggen.

 • 1e Coaching sessies met Marianne die jou zal ondersteunen in het proces van inzichten en heling van het gekwetste innerlijk kind.

 • De 2e Coachings sessie is met Mamo Jose Manuel Een unieke mogelijkheid een healing sessie te hebben bij Mamo Jose Manuel. Alleen deze sessie is deze training al dubbel en dwars waard vinden wij. Mindblowing!

 • Je gaat een nieuw script schrijven voor de toekomst. Het beste in jou ga je inzetten in je nieuwe 'jij" leven!

 • Je krijgt inzichten mee hoe je aan de slag kan gaan met manifesteren van een moeiteloos leven!

 • Toegang tot de "Kogi Spirit online community"  ( niet op FB) waar je in contact kunt komen met internationale deelnemers, maar ook inspiratie kunt delen in een NL'se 'Ontdek Wie Je Bent Groep' en daar je vragen kunt stellen aan ons team.

 • Ontmoet jouw fantastische coaches

  Je bent in goede handen. Binnen de training krijg je twee 1-op-1 coachingssessies met onze top-coaches. Ze hebben vele jaren ervaring en zijn vast verbonden aan onze organisatie. Dus wat de kwaliteit van de coaches betreft zit je gebakken!

  Marianne Bartels

  Marianne heeft een indrukwekkende carrière gehad als coach, voornamelijk in het bedrijfsleven, die zich uitstrekt over meer dan 20 jaar. Toen ze begon, was de rol van een coach nog niet algemeen bekend. Ze heeft duizenden cliënten geholpen bij diverse levensuitdagingen.


  Spiritualiteit is altijd belangrijk voor haar geweest; ze beschouwt alles als energie. De natuurlijke cyclus van loslaten en weer tot bloei komen in de natuur is voor haar een signaal dat wij als mensen te ver zijn afgedwaald van onze oorspronkelijke natuur. Het herontdekken van onze natuurlijke stroom staat centraal in haar coachingsfilosofie.


  Via Kogi Spirit en de School voor Inner Wisdom hoopt Marianne een schat aan kennis met de wereld te delen, en zoveel mogelijk mensen te helpen een staat van welzijn te bereiken en te behouden. Niet alleen door haar eigen kennis, maar ook door anderen te ondersteunen bij het delen van hun kennis via de School voor Inner Wisdom met degenen die geïnteresseerd zijn. Mensen die, net als zij, het leven zien als een ontdekkingsreis naar Innerlijke Wijsheid.

  Marianne Bartels

  Spiritueel Coach & Trainer

  Mamo Jose Manuel

  Een Kogi Mamo is lid van de Kogi Tribe uit de hoge bergen van Sierra Nevada de Santa Marta in Columbia. Al als kind wordt een Mamo uitgekozen om later Mamo te worden. Een zware opleiding en training volgen die zijn of haar bijzondere spirituele gaven ontwikkelen. Daarnaast weet hij alles van energy en medicinale planten. 

  De Sierra Nevada de Santa Marta wordt door de Kogi gezien als een microkosmos van het universum, en zij zien zichzelf als hoeders van de natuurlijke orde. Een Mamo heeft de hoogste leidende rol in de Kogi-gemeenschap. Hun kennis en handelen, geworteld in eeuwenoude wetten en principes, weerspiegelen een toewijding om de delicate balans tussen mensheid en de aarde te behouden.

  Tijdens deze sessie is er een Nederlands sprekende vertaler aanwezig zodat er geen taalbarrière is en jij al je vragen kunt stellen aan de Mamo. 

  Foto: Mamo Jose Manuel

  Spiritual Healer

  Jouw Reis Naar Contact Met Jouw Inner Wisdom Start Met...

  De Juiste Mindset

  #1: De Juiste Mindset

  De cursus verlangt van je een positieve mindset. Je wordt je bewust van je overtuigingen en gedachten over jezelf en je omgeving. Door je mindset te veranderen, kun je je bewust worden van je waarden, doelen en prioriteiten, zodat je een sterker zelfbewustzijn kunt ontwikkelen.
  Focus Op Jezelf

  #2: Focus op Jezelf

  Als je jezelf aan het ontdekken bent, is het belangrijk om ook je focus te richten op datgene waar je energie en aandacht aan wilt geven. Je kunt je richten op je waarden, doelen en talenten, en op het ontdekken van wat je drijft. Bovendien kun je je focus ook richten op het verbeteren van je kwaliteiten, het creëren van nieuwe mogelijkheden voor jezelf en het leggen van verbindingen met anderen. Door je focus te richten op datgene waar je energie en aandacht aan wilt geven, kun je je eigenwaarde versterken en je bewustzijn vergroten.

  Open Mind

  #3: Jezelf Openstellen

  Om eerlijk aan zelfreflectie te doen, heb je moed nodig omdat je je kwetsbaar op stelt. Je hebt ook moet nodig om je kwetsuren te verkennen! Kwetsuren die maken dat je soms eerder beslissingen hebt gemaakt die maakte dat je later dacht: HOE BEN IK HIER TERECHT GEKOMEN! Beslissingen die misschien niet zo goed bij je bleken te passen als je eerst dacht. Je moet je openstellen voor het onder ogen zien van onbekende gebieden in je gedachten en gevoelens, waarbij je je voor ogen houdt dat je verantwoordelijk bent voor de resultaten van je reflectie. Door eerlijk te reflecteren kun je je innerlijke wijsheid ontdekken, waardoor je in staat bent om bewuster keuzes te maken en positieve veranderingen teweeg te brengen in je leven.

  Het De Tijd Geven

  #4: Het De Tijd Geven


  .Het ontwikkelen van persoonlijke groei en contact krijgen met je innerlijke wijsheid kost tijd omdat het een proces is waarbij je jezelf steeds beter leert kennen. Je moet je openstellen voor nieuwe ervaringen en kennis, en je kunt tijd nodig hebben om te leren hoe je je gevoelens kunt uiten en hoe je conflicten kunt oplossen. Het is ook een proces waarbij je bewust moet worden van je waarden, doelen en prioriteiten, zodat je een sterker zelfbewustzijn kunt ontwikkelen. Door deze tijd te investeren, kun je jezelf beter leren kennen en jezelf meer in evenwicht brengen.

  Door De Cursus 'Wie Ben Jij' Zul Je...

 • Een dieper inzicht krijgen in de ongrijpbare schaduw van je emotionele pijn en daardoor meer ruimte krijgen voor je passie, talenten en dromen.

 • Het helen van je emotionele pijn zal je meer zelfvertrouwen doen laten ontwikkelen, waardoor je beter kunt navigeren in de wereld om je heen.

 • Meer in lijn komen met je ware zelf en daardoor zorg je ervoor dat je krijgt wat je nodig hebt. 

 • Meer voldoening en geluk ervaren in je persoonlijke en professionele leven.

 • Tools en strategieën leren om jezelf beter te managen en te leiden in de richting van je doelen.

 • Een community van gelijkgestemde mensen ontmoeten die op zoek zijn naar persoonlijke groei en zelfontdekking.

 • Het Bonus Consult met een Kogi Mamo, Waarde € 999, vervalt als de teller op nul staat!

  00

  DAGEN

  00

  UREN

  00

  MINUTEN

  00

  SECONDEN

  Dit Is Wat Jij Gaat Krijgen Met Deze Aanbieding..

  Ontdek Wie Je Bent Package
 • Online Training: Ontdek Wie Je Bent (waarde € 895,-)

 • 1 jaar lang gratis toegang tot de community (waarde at € 111,-)

 • Coachings Sessie met Marianne 1-op-1 (waarde € 95,-)

 • TOP BONUS

 • Coachings Sessie met Kogi Mamo 1-op-1 (met vertaler ) (waarde € 999,-)

 • EXTRA BONUS

 • Een aanvullende meditatie over So Ham (Sanskriet voor die wie jij bent) (waarde € 35,-)

 • Een mooie bijpassende mantramuzieklijst So Ham (waarde € 35,-)

 • Waardevolle korte cursus met tips om beter te kunnen mediteren met een bodyscan meditatie (waarde € 97,-)

 • Total Waarde Van Dit Pakket Is € 2.267,-

  Speciale Prijs Vandaag
  is SLECHTS € 497,-

  Krijg Direct Toegang

  Inmiddels hebben we 1000+ gelukkige mensen, zoals deze...

  Rick Vlaardingen

  "Min doel was meer zelfvertrouwen en daadkracht te ontwikkelen waardoor ik zowel prive als werk gerelateerd betere keuzes zou kunnen maken.

  We hadden gesprekken maar ook huiswerkopdrachten die ik in mijn dagelijkse leven kon uitvoeren.

  Ik heb in deze periode veel over mijzelf geleerd en dat was ook zichtbaar voor mijn partner en leidinggevende."


  Rik

  Vlaardingen

  Loes | Schiedam

  "Ik ben altijd iemand geweest die zei: ‘coaching is niks voor mij, ik los het zelf wel op’. Maar dan ineens kom je op het punt dat je weet dat je hulp nodig hebt.

  En wat ben ik blij dat ik een traject met Marianne ben gaan doen. Marianne straalt een bepaalde rust en betrokkenheid uit die mij heel goed deed.

  Dit traject heeft me veel duidelijkheid gegeven en Marianne heeft mij de handvatten gegeven om met bepaal


  Loes

  Schiedam

  Sophie Den Haag

  "Doordat Marianne mij op een geduldige, warme en vooral eerlijke manier steeds een spiegel voorhield, gebeurde er iets magisch: ik laat me niet meer van de wijs brengen in stressvolle situaties, mijn vertrouwen in mezelf en in de toekomst is terug en mij slaapproblemen zijn weg. Mijn hele omgeving lijkt vriendelijker! Ik ben Marianne enorm dankbaar"

  Sophie

  RotterdamDen Haag

  Ga mee op de belangrijkste reis van je leven en ontdek Meer Over Jezelf!

  Het is tijd dat je beter weet wie je bent , wat je wilt en hoe jij regisseur wordt van jouw eigen leven. Het is nog nooit zo dichtbij en tastbaar voor je geweest als nu. Grijp je kans en neem nu die stap! Leer in een korte tijd hoe jouw leven meer in balans kan komen, hoe je met je zelf leert om gaan als met je beste vriend. Of je nu start of al langer onderweg bent met je persoonlijke ontwikkeling, dit mag je niet missen!

  Dit Is Wat Jij Gaat Krijgen Met Deze Aanbieding..

  Ontdek Wie Je Bent Package
 • Online Training: Ontdek Wie Je Bent (waarde € 895,-)

 • 1 jaar lang gratis toegang tot de community (waarde at € 111,-)

 • Coachings Sessie met Marianne 1-op-1 (waarde € 95,-)

 • TOP BONUS

 • Coachings Sessie met Kogi Mamo 1-op-1 (met vertaler ) (waarde € 999,-)

 • EXTRA BONUS

 • Een aanvullende meditatie over So Ham (Sanskriet voor die wie jij bent) (waarde € 35,-)

 • Een mooie bijpassende mantramuzieklijst So Ham (waarde € 35,-)

 • Waardevolle korte cursus met tips om beter te kunnen mediteren met een bodyscan meditatie (waarde € 97,-)

 • Total Waarde Van Dit Pakket Is  € 1700Waa

  Speciale Prijs Vandaag
  is SLECHTS € 497,-

  Krijg Direct Toegang

  Zet Vandaag Jouw Eerste Stap Naar Meer Inner Wisdom!

  Klik Hieronder Om Direct Toegang Te Krijgen.
  Ik Kijk Er Naar Uit Deze Reis Met Jou Te Maken!

  Ben Je Er Klaar Voor Om  Te Starten En Je 'Beste Zelf' Te Worden?

  KRIJG DIRECT TOEGANG