23 mei 2023 
3 min. leestijd

Ontdek de Weg naar Communicatie met je Hogere Zelf

Ontdek de Weg naar Communicatie met je Hogere Zelf

Dolores Cannon, een toegewijde onderzoeker en speurder naar verloren wijsheid, heeft haar leven gewijd aan het ontrafelen van verborgen kennis en het delen ervan met de wereld. In deze blogpost zullen we dieper ingaan op het fascinerende domein van regressietherapie naar vorige levens en de opmerkelijke reis die Dolores Cannon heeft gemaakt.

Reis naar Regressietherapie naar Vorige Levens:

Dolores Cannon begon haar carrière als regressietherapeut gespecialiseerd in vorige levens meer dan vier decennia geleden. In de jaren 60 begon ze haar ontdekkingstocht, waarbij ze traditionele hypnosetechnieken gebruikte om gewoontes zoals stoppen met roken en gewichtsverlies aan te pakken.

Overgang naar Therapie en Persoonlijke Groei:

Na verloop van tijd verschoof Dolores Cannon's focus van simpele gewoontes naar een holistische benadering gericht op therapie en persoonlijke ontwikkeling. Ze besefte dat de alledaagse aard van op gewoontes gebaseerde sessies in het niet viel bij de transformerende kracht van het diep in jezelf duiken. Het publiceren van haar boeken, waaronder het ongepubliceerde eerste boek, "Vijf Herinnerde Levens", versterkte haar overtuiging van het belang van het delen van kennis en het aanmoedigen van aspirant-schrijvers om vol te houden.


Uitdagingen en Transformatie:

Het leven kent uitdagingen en Dolores Cannon heeft haar deel gehad. Een specifieke hindernis was het leven veranderende ongeluk van haar echtgenoot, waardoor hij een kwart eeuw lang aan een rolstoel gekluisterd was. Deze ervaring dwong Dolores Cannon om haar prioriteiten te heroverwegen en grote aanpassingen te maken voor het welzijn van haar gezin. Door deze beproevingen heeft ze een dieper begrip gekregen van de tests van het leven en de waardevolle lessen die ze met zich meebrengen.

Persoonlijke Transformatie en Mogelijkheden in het Leven:

Het leven van Dolores Cannon nam een totaal andere wending, wat resulteerde in een transformatie van een gewone huisvrouw die voor haar gezin zorgde naar haar huidige werkzaamheden. Ze had nooit verwacht dat haar carrière zo'n richting zou nemen. Dit illustreert dat het leven vol mogelijkheden is, zelfs wanneer we denken dat we al een bepaalde levensfase hebben bereikt. Dolores Cannon moedigt anderen aan om open te staan voor nieuwe richtingen en te geloven dat het leven pas echt begint wanneer we vrij zijn om te doen wat we willen.

Evolutie van Technieken:

Gedurende haar carrière heeft Dolores Cannon verschillende methoden en technieken in regressietherapie verkend. Ze ontwikkelde haar eigen unieke benadering gedurende meer dan 30 jaar. Het accent lag hierbij op de zorg en bescherming van haar cliënten tijdens de sessies. Dolores Cannon ontdekte dat door contact te maken met het onderbewustzijn of het hogere zelf van de cliënt, ze diepgaande resultaten kon bereiken.

Onderwijs en Delen van Kennis:

Dolores Cannon heeft haar techniek ook gedeeld met psychiaters en psychologen over de hele wereld. Het verraste haar dat deze professionals openstonden voor de mogelijkheid om te communiceren met het onderbewustzijn. Ze erkenden dat er een schat aan antwoorden en inzichten te vinden was binnen het hogere zelf. Dolores Cannon zette zich in om haar kennis en ervaring te delen, zodat anderen ook konden profiteren van deze bijzondere vorm van therapie.

Conclusion:

Embedded Image
Dolores Canon


Hoewel Dolores Cannon niet langer fysiek bij ons is sinds haar overlijden op 18 oktober 2014, blijft haar erfenis voortleven. Haar dochter zet haar werk voort en draagt haar kennis en ervaring verder. Dolores Cannon heeft een onschatbare bijdrage geleverd aan het veld van regressietherapie en de exploratie van communicatie met het hogere zelf. Haar pionierswerk heeft deuren geopend voor vele anderen om diepgaande inzichten en transformatie te ervaren. We eren de nalatenschap van Dolores Cannon en zijn dankbaar voor de voortzetting van haar werk door haar dochter, die het gedachtegoed van Dolores voortzet en anderen blijft inspireren om hun innerlijke reis voort te zetten.


Als we de reis van Dolores Cannon bestuderen, worden we geïnspireerd om onze eigen verbinding met ons hogere zelf te verkennen. Het is een pad vol mogelijkheden, groei en transformatie. Door bewust te worden van ons innerlijke potentieel en de wijsheid die binnenin ons ligt, kunnen we een diepere betekenis en vervulling in ons leven vinden.

Over de schrijver
Adrian heeft duizenden deelnemers geholpen als corporate trainer, waarbij hij zich richtte op het verbeteren van klantrelaties en teamwork, het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden, het bevorderen van verkoopprestaties en andere essentiële professionele vaardigheden.
Echter, nadat zijn partner werd gediagnosticeerd met een levensbedreigende ziekte, kreeg Adrian een grotere interesse in de rol van mentale en spirituele gezondheid bij het algehele welzijn. Hij realiseerde zich dat we allemaal energetische wezens zijn die diep verlangen naar zelfontdekking en het verkennen van de praktische aspecten van spiritualiteit.
Dit inzicht inspireerde Adrian om InnerWisdom op te richten, een bedrijf dat zich richt op het bevorderen van de mentale en spirituele gezondheid van mensen. InnerWisdom biedt persoonlijke coaching, transformerende workshops en gerichte trainingsprogramma's om individuen te helpen een dieper begrip van zichzelf te krijgen en hun persoonlijke ontwikkeling te bevorderen.
Onze missie is om mensen te begeleiden op een reis van zelfontdekking en hen te helpen hun innerlijke wijsheid aan te boren om alle aspecten van hun leven te verbeteren, inclusief werk, relaties en persoonlijke groei. Bij InnerWisdom zijn we toegewijd aan het inspireren en ondersteunen van onze klanten terwijl ze streven naar een gezonder en meer vervullend leven.
Reactie plaatsen